milk_shake Integrity Rebuilder - Step A, 500 ml
Głęboka pielęgnacja z proteinami i aminokwasami dla pięknych włosów
379,00 zł
(758,00 zł / l, włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Odżywcza kuracja
- Do włosów zniszczonych
- Z naturalną keratyną
Nr art.: BGG-1105019, Zawartość: 500 ml, EAN: 8032274078456
Kupowane często z milk_shake Argan Shampoo, 1.000 ml


Opis
Integrity Rebuilder od milk_shake to odżywcza kuracja do włosów zniszczonych. Jej formuła została wzbogacona o naturalną keratynę, proteiny i aminokwasy. Te wspaniałe składniki wnikają głęboko w strukturę włosa i odżywiają je.
Zastosowanie:
- Najpierw umyj włosy szamponem milk_shake Deep Cleansing Shampoo.
- Następnie nałóż równomiernie na włosy Integrity Rebuilde.
- Wmasuj opuszkami palców i kontynuuj z Integrity Fibre Sealant - Step B.
Uwaga:
Tylko do użytku profesjonalnego.
Marki: | milk_shake |
---|---|
Rodzaj włosów: | włosy zniszczone |
Highlights: | Nowości |
Zastosowanie: | Maseczkę ostrożnie wmasuj w wilgotne włosy. Po kilku minutach dokładnie spłucz. |
Składniki (INCI)
Aqua (Water), Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-12 Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolized Rice Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Keratin, Amodimethicone, Cetrimoniumchlorid, Trideceth-12, Polyquaternium-28, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine Hci, Serin, Threonine, Lycium Barbarum (Goij) Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Propandiol, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citricacid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Benzyl Glycol, Raspberry Ketone, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Capryl Glycol, Disodiumedta, Lactobacillus Ferment